5 comentarii la “Rutină !

  1. Pingback: Rutină ! « Giura Iulian | BunDeCitit.ro

  2. Nu esti singurul care trece printr-o perioada de monotonie si rutina. Daca m-ai fi intrebat acuma o luna la ce e buna rutina, ti-as fi spus ca iti creste productivitatea – randament maxim, implicit ajungi sa le termini pe toate mai repede… yeah right! Odata cu ea vine si lipsa de chef, si atunci cand nu ai chef, parca orice faci ia de 10 ori mai mult (fie pentru ca te misti incet, fie pentru ca tot faci pauze de cafea/facebook/verificat mail etc.).
    In alta ordine de idei eu m-am lovit de problema „pot sa le fac pe toate, oricate or fi ele, atata timp cat perseverez si trag tare”, dar uite ca aici expresia cu ‘we’re only human’ isi spune cuvantul – mai ales cand ajungi la stadiul de supraincarcare psihica (si de ce nu, fizica).
    Mai este si rutina total neproductiva in care nu faci absolut nimic. Dimpotriva, pierzi vremea din motive de oboseala sau lene pura, ca apoi sa te trezesti seara ca „pana mea… azi iar nu am facut nimica!”
    Si atunci mai ramane sa cauti echilibrul… si apoi sa il pastrezi, pentru ca de cate ori nu am spus „de astazi schimb asta-asta-si asta” si dupa o saptamana-doua reveneam de unde am plecat… Sa speram ca tu vei reusi sa faci chestia asta – sa dai de echilibru si sa te tii de el.
    Pana una alta eu ma intorc la treaba cu gandul la vacanta 😦

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s